• македонски јазик
  • English

LOCATION

5 Anton Popov Street, 1000 Skopje, R. Macedonia

+389 2 321 27 00

Contact us

Read More

М-р Спец. Татјана Стерјева

е-пошта: tatjana@eurofarm.com.mk   Основач, сопственик и управител на веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ, македонскиот лидер во трговијата на големо со фармацевтски производи во земјава. Дипломиран фармацевт и магистер по човечки ресурси кој своето знаење, професионално искуство, посветеност и визионерство, 15 години ги насочува кон предизвикот за достигнување на глобалните фармацевтски текови. Генерален менаџер кој во своето работење особено […]