• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Е-НАРАЧКИ

Економски параметри

„200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ“

2018 година - 82 место
2017 година - 75 место
2016 година - 81 место
2015 година - 97 место
2014 година - 102 место

ЕУРО-ФАРМ во „200 Најголеми“ компании во Р. Македонија

2018 година - 127 место
2017 година - 120 место
2016 година - 145 место
2015 година - 116 место
2014 година - 124 место

ЕУРО-ФАРМ во „200 Најуспешни“ компании во Р. Македонија

20

ексклузивни застапништва на реномирани фармацевтски, медицински и козметички брендови

81

место на листата „200 Најголеми“ компании во Р. Македонија

83

посветени, висококвалификувани и едуцирани вработени

1

ексклузивен, специјализиран салон за аква масажа

145

место на листата „200 Најуспешни“ компании во Р. Македонија