• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Aristo Pharma

ARISTO PHARMA
Создадена со спојување на неколку средни, германски, фармацевтски компании, ARISTO PHARMA за кратко време се етаблира и прераснува во брзорастечка, иновативна и потрошувачки ориентирана компанија со оригинална визија и добра  развојна стратегија.

Работејќи со јасно поставени стандарди и принципи за квалитет, достапност и прифатливи цени, ARISTO PHARMA е насочена кон надградување, проширување и усовршување на сопствените производни програми на лекови, билни препарати и модерни медицински додатоци и помагала.

EMESAN K
EMESAN K ректални капсули

EMESAN K супозиториите претставуваат квалитетен, проверен и безбеден производ наменет за помош при проблемите со повраќање, гадење и мачнини кај децата.

Благодарение на уникатниот состав, брзата апсорпција и ефективното делување ректалните капсули го смируваат детскиот организам, отстранувајќи ги негативните ефекти предизвикани од лоша храна, патување, вирусни и бактериски инфекции и други надразнувања на системот за варање на храната.

EMESAN K е делотворен превентивен производ погоден за сите оние со проблеми и мачнини при патувања.

error: Content is protected !!