• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Dr. Wolff

DR. WOLFF
години посветеност, искуство, квалитет, континуитет и традиција впишани зад името на групацијата DR. WOLFF се потврда за успешното делување и опстојување на глобалниот фармацевтски пазар.

Насочена кон истражување, развој, производство и промоција на иновативни, научно-докажани, висококвалитетни и делотворни производи, групацијата ги пласира своите брендови преку две компании, DR. AUGUST WOLFF и DR. KURT WOLFF, ширум светот.

Преку ангажирање на најдобрите фармацевти и дерматолози, следење на моменталните текови и трендови, и почитување на строгите стандарди за квалитет компанијата DR. AUGUST WOLFF, исполнувајќи ги потребите на клиентите и барањата на соработниците, ги пласира своите брендови: LINOLA- за помош при сува и иритирана кожа, VAGISAN- за подобрување и враќање на интимното здравје, ACNE ATTACK- делотворно решение за проблемите со акни и др.

VAGISAN LACTIC ACID
VAGISAN вагитории/ вагиналети

Спојот на потребите и барањата на жените за нега на нивното интимно здравје и модерните фармацевтски трендови е преточен во VAGISAN LACTIC ACID.

VAGISAN вагитории претставуваат висококвалитетен, потврден производ наменет за воспоставување, обновување и одржување на природното вагинално pH ниво, спречувајќи го на тој начин развојот на воспаленија, бактериски, вирусни и габични инфекции, коишто би ја нарушиле вагиналната флора, но и како дополнување на користењето на антибиотици и орални контрацептиви.

VAGISAN LACTIC ACID во својот состав содржат млечна киселина и натриум лактат што ги прави безбедни за користење за време на бременост и доење.

LINOLA FETT
LINOLA FETT крем за сува кожа

LINOLA FETT претставува делотворна, проверена и потврдена синтеза на долгогодишно искуство, традиција и квалитет во грижата и нега на сувата, иритирана и оштетена кожа.

Богат со незаситени масни киселини навлажнувачкиот крем се издвојува како ефикасна помош за многубројните проблеми со постојаното чешање, лупење, зацрвенување и напукнување на сувата кожа.

LINOLA FETT кремот го поттикнува и забрзува процесот на регенерација и ревитализација на кожата, враќајќи ги нејзината еластичност, виталност и здрав изглед.

AKNEFUG OXID WASH
AKNEFUG OXID WASH суспензија за кожа

AKNEFUG OXID WASH претставува ефикасен производ наменет за помош при благи и умерени облици на акни.

AKNEFUG OXID WASH суспензијата содржи бензоил пероксид којшто темелно и антибактериски ја чисти проблематичната кожа.

Производот се препорачува за употреба кај возрасни и деца над 12 години.

VAGISAN INTIMATE WASH LOTION
VAGISAN лосион за интимна нега

Редовната и правилна хигиена на интимните делови е значаен сегмент од зачувувањето и негувањето на интимното здравје.

Соединувајќи ги активните, благопријатни својства на млечната киселина и камилицата VAGISAN INTIMATE WASH LOTION се изделува како делотворен и нежен лосион којшто помага за нормализирање на нарушената вагиналната флора, враќање и одржување на природната вагинална pH рамнотежа, но и за секојдневна хигиена на интимните делови, спречувајќи притоа бројни воспаленија и инфекции.

VAGISAN лосионот за интимна нега се препорачува да се користи заедно со лекови коишто можат да предизвикаат нарушување на вагиналната флора.

Производот е безбеден за употреба кај бремени жени и доилки.

ACNE ATTACK CREAM
ACNE ATTACK крем за масна и кожа склона кон акни

Борбата со акните и митесерите е долга, тешка и исцрпувачка и не секогаш ги носи очекуваните и посакувани резултати.

Оттука ACNE ATTACK CREAM се истакнува како одличен, клинички потврден интензивен третман за проблемите со благите облици на акни и митесери.

Благодарение на составот богат со овошни киселини, без масти, мириси и бои, ACNE ATTACK регенеративниот крем длабински ја чисти кожата, ги намалуваа воспаленијата и помага за регулирање и нормализирање на pH нивото на истата.

ACNE ATTACK CREAM може да се користи заедно со други производи за третман на акни.

The first benefit of google drive is the simple drag-and-drop system that lets you view over 16 different files types and add almost anything you write a paper for me midnightpapers.com wish to your drive
error: Content is protected !!