• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Dr. Wolz

DR. WOLZ KINDERIMMUN

DR. WOLZ киндеримун

Активниот комплекс во KinderImmun се состои од различни природни и корисни состојки за здрав имунолошки систем. За да се зајакне имунолошкиот одоговор, истражувачкиот тим на Dr. Wolz создадоа имунолошка комбинација за целото семејство, бремени жени и доилки. KinderImmune Dr. Wolz е препорачан за деца во раст. Сончевиот витамин Д е потребен за здрав раст и развиток на коските кај децата.

DR. WOLZ ZELL OXYGEN IMMUNKOMPLEX

Zell Oxygen® Immunkomplex е специјално создаден производ за здрав имунолошки систем. Се карактеризира со уникатната формула од одбрани биоактивни супстанци кој работат заедно во синергија како хармоничен оркестар. Бројни ин-виво и ин-витро научни студии ја докажуваат нејзината ефикасност.

Покрај уникатните енземски клетки од квасец, Zell Oxygen® Immunkomplex содржи висок процент на бета глукани и незаменливи елементи на селен, цинк, широк спектар на на витамини и корисни фитохемикалии од избрани и разновидни концентрати на овошје и зеленчук.

DR. WOLZ ZELL OXYGEN + GELÉE ROYALE
DR. WOLZ зел оксиген + матичен млеч ампули
DR. WOLZ SANUZELLA D
8-sanuzella-d
DR. WOLZ SELEN ACE
DR. WOLZ селен АЦЕ

Слободните радикали во организмот се еден од главните виновници за предвременото стареење, дијабетесот, малигните и кардиоваскуларни заболувања.

Борбата за балансирање и уништување на слободните радикали им припаѓа витамините А, Ц и Е придружувани од селенот, како најмоќни антиоксиданти.

Проверено решение за ефективно делување против слободните радикали претставува SELEN ACE, сигурен и докажан производ којшто помага за неутрализирање на нивното штетно влијание, намалување на ризикот од појава на малигни заболувања, стимулирајќи го организмот при зголемена психофизичка активност, сè со цел подобрување на општата здравствена состојба.

DR. WOLZ OSTEO-CORAL-D3
DR. WOLZ остео-корал-Д3
DR. WOLZ PROSTATA PROTECT
14-prostata-pro-dr-wolz
DARMFLORA PLUS® DR. WOLZ

Darmflora Plus ® Dr. Wolz содржи 4 пробиотични култури во концентрација од 24 милиони бактерии во само една дневна доза заедно во состав со пребиотик инулин.
Дебелото црево со најголема површина од (200-300 m2) има двојна функција. Од една страна е одговорно за апсопрција и елиминација на хранливите состојки, а од дрига страна заштитува огромен број на бактерии кои како цревна флора, го стимулираат имунолошкиот одговор на целото тело.

DR. WOLZ COLOSTRUM IMMUN
DR. WOLZ колострум имун
DR. WOLZ ZELL OXYGEN PLUS

DR. WOLZ ZELL OXYGEN плус

DR. WOLZ B-COMPLEX + BIOTIN + FOLIC ACID
DR. WOLZ Б-комплекс + биотин + фолна киселина

Витамините од групата Б се движечка сила на организмот, меѓусебно испреплетувајќи и надополнувајќи се во функција на општото здравје на човекот. Витамините Б1 (тиамин), Б2 (рибофлавин), Б6 (пиродоксин), Б7 (биотин), Б9 (фолна киселина) и Б12 (кобаламин) се неопходни за квалитетен и здрав живот особено ако умерената исхрана и редовната физичка активност не се дел од преферираниот животен стил.

B-COMPLEX + BIOTIN + FOLIC ACID претставува висококвалитетен, делотворен и проверен производ којшто придонесува за нормална функција на нервниот и имунолошкиот систем, нормална функција на срцето, нормална психолошка функција, регулација на активноста на хормоните, одржување на здрава кожа и коса, намалување на чувството на замор и исцрпеност итн.

DR. WOLZ VITAMIN D3
DR. WOLZ витамин Д3
DR. WOLZ THROMBOFLOW
13-thromboflow-dr-wolz
DARMFLORA PLUS® SELECT DR. WOLZ

Darmflora plus select Dr.Wolz содржи 8 прибиотчини култури со концентрација од 48 милиони бактерии на млечна киселина во само една дневна доза заедно во состав со витамин Б. Бактериите на млечната киселина се добро заштитени од желудочна и жолчна киселина.
Darmflora plus select Dr.Wolz е специјално развиен производ за поддршка на здрава цревна слузница. Избраните култури се случуваат природно во различни делови на цревата во човековото тело, каде што ја поддржуваат физиолошката цревна флора во нивните функции. Б витаминот ја поддржува цревната слузница и имунолошкиот систем.

ШАФРАН+РОДИОЛА ЕКСТРАКТ

Шафран, родиола и витамини се користат традиционално со векови за случаи на ментален стрес, прекумерен стрес и влошување на менталната состојба. Екстрактот од шафран+родиола е висококвалитетна комбинација на овие скапоцени материи. Благодарение на комбинацијата “Екстракт од Шафран+Родиола” на Dr. Wolz го поддржува психолошкото и менталното здравје помагајќи во борбата против замор, исцрпеност и влошувањето на менталното здравје.

СЕЛЕН 100μg ACE Cell Protection (60 капсули)

Селен 100μg ACE Cell Protection Capsules Dr. Wolz ја зацрвтуваат одбраната на клетките во борбата против загадувањето, промовираат нормална функција на имунолошкиот систем и на функционирањето на териодната жлезда.

• Ја зацврстуваат одбраната на келиите во борбата против надворешното загадување.

• Ги штитат клетките од стрес

• Допридонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем

• Допридонесуваат за нормлана функција на тероидните жлезди

• Природно базиран на Селен, Каротеноид, Ликопен, Витамини Ц и Е

Без глутен, лактоза