• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Lcc Pharm

LCC PHARM
Подобра грижа за подобар живот

Старата латинска поговоркаMedicus curat, natura sanatили „Докторот помага, а природата лекува“ е движечка сила на младата фармацевтска компанија LCC PHARM којашто континуиранo, истрајно и посветено работи на изнаоѓање на природни решенија за создавање на висококвалитетни, иновативни и проверени производи за активна помош при бројни здравствени проблеми.

Сплотувајќи го најдоброто од природата во служба на здравјето, LCC PHARM нуди делотворни палети на билни препарати, диететски производи, ОТЦ лекови и медицинска козметика со докажан квалитет и достапни цени.

Клучот на брзиот успех на LCC PHARM лежи во препознавањето, реализирањето и постојаното следење на потребите на пациентите, кои набрзо стануваат верни корисници.