Александра Ристиќ
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА
Email: aleksandra.ristic@eurofarm.com.mk
telefon:+ 389 2 551 45 13

aleksandra-prodazba1.1Комерцијалист

телефон: 02 551 45 13

е-пошта: aleksandra.ristic@eurofarm.com.mk

 

Образование

1999г. – 2008г. – Дипл. фармацевт

Фармацевтски факултет - Скопје

 

Странски јазици

Англиски, германски

 

Членства во професионални и
други организации

2010г. – тековно – Фармацевтска комора на Македонија

 

Професионално искуство

2009г. – тековно – Комерцијалист

ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Сектор: Одделение за продажба

 

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code