Ана Петрушевска
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА
Email: ana.petrusevska@eurofarm.com.mk
telefon:+ 389 2 551 45 12

ana-prodazba1.1Комерцијалист

телефон: 02 551 45 12

е-пошта: ana.petrusevska@eurofarm.com.mk

 

Образование

2013г. – тековно

Фармацевтски факултет - Скопје

 

Странски јазици

Англиски

 

Членства во професионални и
други организации

/

 

Професионално искуство

2005г. – тековно – Комерцијалист

ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Сектор: Одделение за продажба

 

1997г. – 2003г. – Фармацевтски техничар

Аптека Макмедика

Сектор: Фармација

 

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code