Сузана Давиткова
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ
Email: suzana@eurofarm.com.mk
telefon:+ 389 2 551 45 14

suzana-prodazba1.1Комерцијалист

телефон: 02 551 45 14

е-пошта: suzana@eurofarm.com.mk

 

Образование

1994г. – 2000г. – Дипл. фармацевт

Фармацевтски факултет - Скопје

 

Странски јазици

Англиски

 

Членства во професионални и
други организации

2001г. - тековно - Фармацевтска комора на Македонија

 

Професионално искуство

2012г. – тековно – Комерцијалист

ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Сектор: Одделение за продажба

 

2003г. – 2012г. – Комерцијалист

Кемо-Фарм ДООЕЛ

Сектор: Комерција

 

 

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code