Вредносен ваучер – предлог за подарок од Еурофарм

Еурофарм ви нуди можност едноставно и брзо да одберете соодветен подарок за драгите личности.
Со вредносниот ваучер на Еурофарм сопственикот самиот ќе го одбере она што навистина му треба и она што навистина сака да го има од аптеките на Еурофарм. Овој вид на подарок е се попопуларен бидејќи се вклопува во секоја пригода, а посветеното внимание нема цена.
Следејќи ги желбите и потребите на нашите верни потрошувачи, ви овозможивме подарок вредносни ваучери во вредност од 500 и 1000 денари. Истите можете да ги набавите во секоја од аптеките на Еурофарм и да ги израдувате вашите сакани.
Во годината кога прославуваме 20 години од нашето постоење и работење, ќе продолжиме да ве изненадуваме и да ве радуваме со новитети се со цел да имаме уште позадоволни и посреќни клиенти.
Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје!

Leave a Reply