Еурофарм и ICE POWER на Пелистер Downhill Cup #8

За сите љубители на адреналинот и адреналинското возење велосипед, Екстрим тимот од Битола се грижи за задоволување на нивните желби и потреби.
По падините на Пелистер, по осми пат се одржа доун хил куп во кој учествуваа возачи од сите возрасни категории, но поради пандемијато со ковид, оваа година немаше учесници од други држави и екипи.
Еурофарм со својата колекција на производи од ICE POWER беше поддржувач на овој настан кој беше неверојатно искуство и доживување.
Пелистер Downhill е настан кој со нетпрение ќе го очекуваме секоја година и заеднички ќе се ангажираме за популаризација на овој ектремен спорт.
IMG_2968

Leave a Reply