ЕУРО-ФАРМ, партнер на Виз Ер Скопски маратон 2017

Тринаесеттото издание на Виз Ер Скопски маратон, најмасовниот спортски настан во земјава со 8 500 натпреварувачи од 51 држава од целиот свет, се одржа на 7 мај на улиците на Скопје, со поддршка и партнерство на веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ.

Долгогодишната континуирана соработка за промоција и развој на спортот со Скопскиот маратон ЕУРО-ФАРМ овој пат ја заокружи со информативно-изложбен штанд, на којшто беше претставена иновативната палета на производи за ладна терапија при спортски повреди и воспаленија на мускулите и зглобовите, ICE POWER.Веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ 15 години посветено и истрајно работи под мотото „Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје“, на што се надоврзува постојаната грижа и традиција на помош, поддршка и вложување во заедницата за градење на здрави животни навики.

Leave a Reply