Охрид ТрчаТ 2023

Изминатиот викенд бевме сведоци на уште едно одлично издание на популарната манифестација „Охрид трчаТ“. Речиси 2.000 натпреварувачи беа дел од седмото издание на оваа популарна трка во која земаа учество тркачи од 20-тина земји од регионот и пошироко. Тркачите, во машка и женска конкуренција, се натпреваруваа на полумаратон од 21 километар, штафетна и пет километарска трка. ЕУРОФАРМ веќе трета година е верен поддржувач на овој спортски настан каде што повторно имавме прилика да ги запознаеме и тркачите и бројните посетители на настанот со придобивките на производите на Fysioline Ice Power. Охрид, се гледаме следната година на уште помасовното осмо издание на Охрид ТрчаТ.

Leave a Reply