AQUA MASSAGE

Аква масажата претставува брза, модерна, урбана масажа за активни луѓе кои во постојаната трка со времето, бројните секојдневни обврски и борбата со напнатоста и стресот би одвоиле само неколку минути за релаксација и задоволство.
Благодарение на Aqua Massage International, водечкиот светски иноватор во хидротерапијата, аква масажата е плод на спојот на напредните компјутерски и инженерски технологии преточени во Aqua MassageXL-250, во чии што благодати секојдневно уживаат по 20.000 луѓе во 90 земји во светот, а од неодамна благодарение на „ЕУРО-ФАРМ“ и во Република Македонија.

Адреса

Македонија бр.1, 1000 Скопје, Р. Македонија

Телефон

тел.: +389 2 551 4546

Facebook

Пишете ни!


add google maps to website