Оглас за вработување во ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Работна позиција: 

Потребни квалификации

  • Образование:
  • Работно искуство:
  • Странски јазици:
  • Компјутерски вештини:
  • Возачка дозвола:
  • Дополнителни вештини и способности:

Рок за аплицирање:

Аплицирање (пополнување на веб-апликацијата за вработување/ е-пошта)