Новости

Triple Eight Caffeine Shampoo

Иновативната формула која нуди нов пристап во активниот третман на проблемот со опаѓање на косата, притоа подобрувајќи ја нејзината структура и поттикнувајќи го растот на…

  • октомври 18, 2022
Новости

Еурофарм на 7-от Фармацевтски конгрес

Од 5-ти до 9-ти октомври, во Охрид се одржа 7-миот Конгрес на фармацијата во Северна Македонија со меѓународно учество. Домаќини на Конгресот беа Македонското фармацевтско…

  • октомври 14, 2022
Новости, Општествена одговорност

Еурофарм со поддршка за еколошката акција „Скопска Црна Гора ја поздравува пролетта„

Во пресрет на пролетта, на 20.03.2022 беше организирана голема акција за чистење „Скопска Црна Гора на поздравува пролетта„ на иницијатива на еколошката активистка Мери Аницин…

  • март 24, 2022
Новости, Општествена одговорност

Продолжува соработка помеѓу ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ од Битола и Приватна здравствена установа – аптека ЕУРОФАРМ

Продолжува соработка помеѓу ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ од Битола и Приватна здравствена установа – аптека ЕУРОФАРМ Битола, заради приближување на праксата и теоријата за учениците…

  • март 17, 2022
Новости

Еурофарм застапник за TWISTSHAKE

Реномиранта шведска компанија за бебешка и детска опрема TWISTSHAKE конечно е присутна и на нашиот пазар, благодарение на Еурофарм. Широка палета на производи можат да…

  • јули 2, 2021
Новости

Нови ЕУРОФАРМ аптеки!

Почитувани, изминатиов период работиме интензивно на зголемување на бројот Еурофарм аптеки низ целата земја. Проширувањето на нашето семејство го започнавме со нашата првоотворена аптека во…

  • јули 2, 2021