• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Daily Archives: јуни 8, 2017

Read More

ЕУРО-ФАРМ на 4. Македонски конгрес по ОРЛ

Веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ успешно се претстави на 4. Македонски конгрес по оториноларингологија којшто од 1 до 4 јуни се одржа во Охрид, со учество на 50 еминентни професори, научници и клиничари и 250 здравствени работници од земјава, Европа и САД. Презентирајќи ги новитетите во модерната оториноларингологија, симпозиумот „Моќта на природата во функција на здравјето“ овозможи претставување […]