• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Daily Archives: јуни 22, 2017

Read More

АКВА МАСАЖА: Уникатна масажа со водни млазови, без капка вода на Вас

Револуционерната терапевстка моќ на водата во служба на здравјето Аква масажата претставува брза, модерна, урбана масажа за активни луѓе кои во постојаната трка со времето, бројните секојдневни обврски и борбата со напнатоста и стресот би одвоиле само неколку минути за релаксација и задоволство. Благодарение на Aqua Massage International, водечкиот светски иноватор во хидротерапијата, аква масажата […]