• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Daily Archives: септември 27, 2017

Read More

ЕУРО-ФАРМ дел од HFW Expo 2017

Веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ беше дел од третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo 2017, најголем интерактивен настан во земјава за промоција на здрав и квалитетен животен стил, што на 23 и 24 септември се одржа во Градскиот парк во Скопје. Следејќи ја својата посветеност за промовирање и за поттикнување на здрави животни навики, ЕУРО-ФАРМ преку […]