• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

3C Pharma Labaratorie

3C PHARMA LABARATORIE
MYOCALM

Миокалм таблетите претставуваат додаток во исхраната кој е препорачан за во случај на контракции на мускулите лоцирани на грб, лумбалната, цервикалната област…

Формулата на овој додаток во исхрана комбинира 10 состојки кои што се специјално селектирани:

• Есенцијалното масло од риган има учество во преносот на нервниот прилив и мускулната контракција.

• Горчливиот портокал смирува и опушта

• Черепот придонесува за добро функционирање на мускулите на скелетот, за време на нормална физичка ативност или за време на спорт и ја подобрува подвижноста.