• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

НАШИОТ ТИМ

Вработените во веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ се јадрото на компанијата, кои со својата професионалност, едуцираност, талентираност, мотивираност, енергичност, лојалност и посветеност секојдневно работат на задоволување и исполнување на потребите на клиентите и барањата на соработниците, остварувајќи ги притоа целите, мисијата и визијата на компанијата. Следејќи ги текови и трендови во фармацевтската индустрија тимот на истакнати професионалци, предводен од м-р Татјана Стерјева, ги носи светските фармацевтски новитети и практики на македонскиот пазар.

Во квалитетно, продуктивно, динамично, инспиративно и разновидно работно опкружување, со тимски дух и изразена индивидуалност, амбициозно, проактивно и посветено се создаваат врвни професионални резултати коишто сведочат за високото реноме на веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ и нејзините вработени.

Грижата за нашите вработени, тие ја претвораат во грижа за нашите клиенти, градејќи ја притоа нашата успешна деловна приказна.