• македонски јазик
  • English

ЛОКАЦИЈА

Антон Попов бр.5, 1000 Скопје, Р.Македонија

+389 2 321 27 00

Контактирајте нѐ

Sopharma

SOPHARMA PHARMACEUTICAL
SOPHARMA, една од најголемите, најуспешните и најреномираните фармацевтски компании во Бугарија, со богата и широка производна програма од над 170 производи, претставува значаен чинител во фармацевтската индустрија.

Насочена кон усовршување на добрите производни практики, SOPHARMA создава ефикасни, квалитетни, проверени, сигурни и достапни палети на ОТЦ лекови, додатоци во исхраната, медицинска козметика и други фармацевтски производи.

години искуство и традиција, 300 know-how технологии и патенти, мноштво меѓународни награди и признанија, бројни задоволни клиенти и пациенти се доказ за успехот на SOPHARMA.

TRIBESTAN
TRIBESTAN филм-обложени таблети

TRIBESTAN претставува делотворен, проверен и безбеден билен препарат наменет за помош при проблеми со функционалност на гениталниот систем, намалено либидо, еректилна дисфункција, нарушен хормонален баланс во менопауза, зголемен холестерол и сл.

Природниот состав, напредната формула и традицијата на производство, потврдени во многубројни истражувања, го издвојуваат TRIBESTAN како еден од најквалитетните производи од овој тип на пазарот.

CARSIL
CARSIL филм-обложени таблети

CARSIL филм-обложените таблети се сигурен, ефикасен и потврден медицински препарат на база на силимарин, кој има активна улога во регулирањето на работата на црниот дроб.

Создаден како делотворно решение за заштита од негативното влијание на алкохолот, лековите, вирусните инфекции и индустриските загадувачи, CARSIL помага за побрзо обновување и закрепнување на оштетените клетки на црниот дроб.