Alpecin®DandruffKiller и Alpecin®Tuning шампони

Иновација од германските специјалисти за коса Alpecin ® Dr. Wolff

Со редовна употреба, косата станува потемна, бројот на седи влакна е намален, се намалува опаѓањето на косата, која станува нежна и свиленкаста.

Your invented language is unlikely to be taken up and used as a view pressperson site medium of communication by many people