Михаил Минов
СТРУЧЕН СОРАБОТНИК
Email: misko@eurofarm.com.mk

dejan-marketing1Стручен соработник

е-пошта: misko@eurofarm.com.mk

 

Образование

2005г. – 2006г. – – Специјалист по фармацевтски менаџмент и маркетинг

Фармацевтски факултет, Универзитет во Белград, Србија

1996г. – 2003г. – – – Дипл. фармацевт.

Фармацевтски факултет – Скопје

 

Странски јазици

Англиски

 

Членства во професионални и
други организации

2006г. – тековно – Фармацевтска комора на Македонија (член на Уредувачкиот Одбор на гласилото *Фармацевтски Информатор*:Претседател на Судот на Честа при Фармацевтска Комора на Македонија)

2007г-2015г – Проект на Светска Здравствена Организација (СЗО) за Добро Управување со Лековите: одговорен за секторите на промоција и дистрибуција на лековите.

 

Професионално искуство

2008г. – тековно – Стручен соработник

ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Сектор: Одделение за маркетинг и промоција

2006г. – 2007г. – Стручен соработник

Хемофарм АД, групација Штада

Сектор: Одделение за маркетинг и продажба

2005г. – 2005г. – Стручен соработник

ТИТАН ДООЕЛ

Сектор: Одделение за маркетинг и продажба

2004г. – 2004г. – Стручен соработник

ЕЛБИЈОР ДООЕЛ

Сектор: Фармација.

 

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code