Ристе Ристевски
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ПРОДАЖБА
Email: riste@eurofarm.com.mk
telefon:+ 389 2 551 45 11

riste-prodazba1Комерцијалист

телефон: 02 551 45 11

е-пошта: riste@eurofarm.com.mk

 

Образование

2005г. – 2010г. – М-р по фармација

Фармацевтски факултет - Скопје

 

Странски јазици

Англиски

 

Членства во професионални и
други организации

2012г. – тековно – Фармацевтска комора на Македонија

 

Професионално искуство

2012г. – тековно – Комерцијалист

ЕУРО-ФАРМ ДООЕЛ

Сектор: Одделение за продажба

 

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code