М-р Спец. Татјана Стерјева
СОПСТВЕНИК И ГЕНЕРАЛЕН МЕНАЏЕР
Email: tatjana@eurofarm.com.mk

е-пошта: tatjana@eurofarm.com.mk

 

Основач, сопственик и управител на веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ, македонскиот лидер во трговијата на големо со фармацевтски производи во земјава.
Дипломиран фармацевт и магистер по човечки ресурси кој своето знаење, професионално искуство, посветеност и визионерство, 15 години ги насочува кон предизвикот за достигнување на глобалните фармацевтски текови.
Генерален менаџер кој во своето работење особено внимание посветува на градењето на добра работна средина, иновативното, прагматично и етичко менаџирање, постојаната едукација и професионално усовршување на своите вработени, следењето и имплементирањето на највисоките стандарди за квалитет, со особен акцент на активностите за помош и поддршка на заедницата.
Член на Фармацевтската комора на Република Македонија, Македонското фармацевтско друштво и бројни професионални и невладини организации и здруженија од областа на фармацијата, менаџерското управување и општественото делување.

Your name: *
Your phone: *
Your e-mail: *
Contact Preference:
Title of Message: *
Text: *
Please, Enter the Code