Општествена одговорност

Еурофарм – пријател и поддржувач на „Мал Битолски Монмартр„

Оваа година, по двегодишната пауза поради пандемијата со корона вирусот, Битола повторно беше домаќин на 41-то издание на реномираниот детски ликовен фестивал „Мал Битолски Монмартр„.…

  • јуни 6, 2022
Општествена одговорност

Тимот на Еурофарм и оваа година е верен пријател и поддржувач на Охрид Трчат!

Веќе трета година традиционално, Еурофарм е пријател и поддржувач на популарната трка Охрид ТрчаТ. Освен со нашата екипа натпреварувачи, Еурофарм како компанија зема учество и…

  • јуни 6, 2022
Новости, Општествена одговорност

Еурофарм со поддршка за еколошката акција „Скопска Црна Гора ја поздравува пролетта„

Во пресрет на пролетта, на 20.03.2022 беше организирана голема акција за чистење „Скопска Црна Гора на поздравува пролетта„ на иницијатива на еколошката активистка Мери Аницин…

  • март 24, 2022
Новости, Општествена одговорност

Продолжува соработка помеѓу ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ од Битола и Приватна здравствена установа – аптека ЕУРОФАРМ

Продолжува соработка помеѓу ОСМУ „Д-р Јован Калаузи“ од Битола и Приватна здравствена установа – аптека ЕУРОФАРМ Битола, заради приближување на праксата и теоријата за учениците…

  • март 17, 2022