КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Сакате да стапите во контакт со нас? Со задоволство Ве очекуваме! Еве како можете да нѐ добиете:

Адреса

Антон Попов бр.5
1000 Скопје
Р. Македонија

Телефон

тел.: +389 2 321 27 00
факс: +389 2 321 42 92

Електронска пошта

eurofarm@eurofarm.com.mk

Пријава за несакани ефекти од лекови и медицински помагала

nesakani.efekti@eurofarm.com.mk

Контактирајте нѐ​!

За какви било прашања и информации, Ве молиме пополнете ја едноставната контакт форма.