Партнерства


ЕУРО-ФАРМ е ексклузивен застапник и увозник на 20 реномирани светски фармацевтски, медицински и козметички брендови. Нашата компанија на македонскиот пазар ги пласира висококвалитетните производни линии нa брендовите: Jamieson, Dr. Wolz, Dr. Wolff, Alpecin, Microlife, Fysioline, Heliocare, Coswell, Branditalia...

Борба против КОВИД-19


Од почетокот на кризата со КОВИД-19 до денес, успеавме да одговориме на сите предизвици со максимална ангажираност на сите вработени. Ние од ЕУРО-ФАРМ сме на првата линија на справување со пандемијата. Успеавме да овозможиме непрекинато снабдување со лекови и медицинска опрема на аптеките и населението во нашата држава...

Сертификати


Благодарение на спроведената ISO сертификација нашата конкурентска предност на македонскиот фармацевтски пазар ја остваруваме преку системското управување со процесите, рационалната употреба на ресурсите, професионалниот пристап кон вработените, партнерскиот однос со клиентите и соработниците, почитувајќи ги...

Економски раст

Во изминатите 7 години веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ бележи континуиран просечен економски раст од 20 проценти. А во 2020 година, тој раст е 27,2%.

Застапништва

Веледрогеријата ЕУРО-ФАРМ е ексклузивен застапник и увозник на 20 реномирани светски фармацевтски, медицински и козметички брендови.

Дел од „200 Наголеми и најуспешни“

На листата на топ 200 најголеми сме рангирани на 81, а на листата најуспешни македонски компании рангирани сме на 145 место.

Пријател на заедницата

Продолжувајќи ја долгогодишната традиција на вложување во општеството веледрогеријата е спонзор, покровител и партнер на бројни спортски, културни и научни настани и манифестации.

Посветен работодавач

Компанија која се грижи за своите 83 висококвалификувани вработени да бидат постојано мотивирани и континуирано обучувани.

Аквамасажа

Екслузивен и специјализиран салон за аква масажа. Уникатно искуство на масажа со водени млазови без капка вода на Вас.

Нашите активности

Нашите партнери

Нашите економски параметри

2018 година - 82 место
2017 година - 75 место
2016 година - 81 место
2015 година - 97 место
2014 година - 102 место
ЕУРО-ФАРМ во „200 Најголеми “ компании во С. Македонија
2018 година - 127 место
2017 година - 120 место
2016 година - 146 место
2015 година - 116 место
2014 година - 124 место
ЕУРО-ФАРМ во „200 Најуспешни “ компании во С. Македонија
0
Ексклузивни застапништва на реномирани фармацевтски, медицински и козметички брендови
0
Место на листата „200 Најголеми“ компании во Р. Македонија
0
Посветени, висококвалификувани и едуцирани вработени
0
Проценти на просечен годишн раст
0
Ексклузивен, специјализиран салон за масажа
0
Место на листата „200 Најуспешни“ компании во Р. Македонија

Имате прашања?
Слободно контактирајте нѐ!

За какви било прашања или информации, Ви стоиме на располагање!