ПАРТНЕРИ

Нашата компаниска филозофија го опфаќа и здружувањето на силите со нашите партнери од индустријата. Секој партнер со себе носи уникатни силни страни и способности кои пресликани во партнерството помагаат заедно да ја достигнеме повисоката цел: да се грижиме за здравјето на нашите клиенти.
Ви ги претставуваме нашите ценети партнери!

Имате прашања?
Слободно контактирајте не!

За какви било прашања или информации, Ви стоиме на располагање!