СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

Приклучете се на успешна, модерна, технолошки напредна и општествено одговорна компанија. Бараме луѓе кои се енергични, проактивни и високо мотивирани за остварување на личните достигнувања преку целите и вредностите на ЕУРО-ФАРМ.

Ако сметате дека сте соодветни за позициите подолу, пратете ни ја Вашата биографија!

Ова се актуелните отворени позиции:

Менаџер за продажба

симни го документот

Менаџер за продажба

симни го документот

Менаџер за продажба

симни го документот

Стани дел од нашиот тим!

Аплицирај за отворените позиции! Сакаш да ни се придружиш, но во моментов немаме соодвeтна отворена позиција? Пополни ја апликацијата и прати ни ја твојата биографија. Те очекуваме!
stanete-del-od-nasiot

    Име и презиме

    Телефон

    Е-пошта

    Посакувана работна позиција

    Порака