ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ

Секојдневно живеејќи ги компаниските цели, се трудиме да враќаме назад во заедницата на која ѝ припаѓаме. Затоа сме верен пријател на културата и спортот, но и долгогодишен спонзор, покровител и партнер на многу спортски настани и манифестации.
Продолжуваме да се грижиме за Вашето здравје и благосостојба!

Еурофарм со поддршка за 3-от полумаратон „Струмица на улица“

Имате прашања?
Слободно контактирајте не!

За какви било прашања или информации, Ви стоиме на располагање!