Triple Eight

Избор на продукти

Triple Eight Caffeine Shampoo

Иновативната формула која нуди нов пристап во активниот третман на проблемот со опаѓање на косата, притоа подобрувајќи ја нејзината структура и поттикнувајќи го растот на влакното дури од коренот. Уникатните активни својства на кофеинот продираат длабоко во фоликулите на влакната, го неутрализираат негативното дејство на тестостеронот и го спречуваат губењето на косата. При секојдневна употреба на кофеинскиот шампон се продолжува фазата на раст на влакното, а косата станува поцврста, поздрава и посјајна. Дајте стимулативен поттик на вашата коса со шампонот Triple Eight кофеин. Специјално развиената формула со додаден кератин протеин делува на заштита и зајакнување на косата. Кофеинот го стимулира растот на косата за погуста, ревитализирана коса додека го зајакнува секој прамен. Лесно решение за проретчена и оштетена коса. Содржи кофеин кој го стимулира растот на косата. Помага во зајакнување и заштита на косата. Погоден за сите типови коса. Погоден за секојдневна употреба.