Sopharma Pharmaceutical

Sopharma Pharmaceutical

SOPHARMA, една од најголемите, најуспешните и најреномираните фармацевтски компании во Бугарија, со богата и широка производна програма од над 170 производи, претставува значаен чинител во фармацевтската индустрија.

Насочена кон усовршување на добрите производни практики, SOPHARMA создава ефикасни, квалитетни, проверени, сигурни и достапни палети на ОТЦ лекови, додатоци во исхраната, медицинска козметика и други фармацевтски производи.

88 години искуство и традиција, 300 know-how технологии и патенти, мноштво меѓународни награди и признанија, бројни задоволни клиенти и пациенти се доказ за успехот на SOPHARMA.

Избор на продукти

TRIBESTAN

Миокалм таблетите претставуваат додаток во исхраната кој е препорачан за во случај на контракции на мускулите лоцирани на грб, лумбалната, цервикалната област…

Формулата на овој додаток во исхрана комбинира 10 состојки кои што се специјално селектирани:

• Есенцијалното масло од риган има учество во преносот на нервниот прилив и мускулната контракција.

• Горчливиот портокал смирува и опушта

• Черепот придонесува за добро функционирање на мускулите на скелетот, за време на нормална физичка ативност или за време на спорт и ја подобрува подвижноста.


CARSIL

CARSIL филм-обложените таблети се сигурен, ефикасен и потврден медицински препарат на база на силимарин, кој има активна улога во регулирањето на работата на црниот дроб.

Создаден како делотворно решение за заштита од негативното влијание на алкохолот, лековите, вирусните инфекции и индустриските загадувачи, CARSIL помага за побрзо обновување и закрепнување на оштетените клетки на црниот дроб.