Opshtestvena odgovornost

Mavrovo Maximum Adventure

На 17/18 јуни во Маврово се случуваше Mavrovo Maximum Adventure, настан на кој компании имаа можност да пријават свои тимови кои во текот на овие…

  • јуни 26, 2023
Општествена одговорност

Охрид ТрчаТ 2023

Изминатиот викенд бевме сведоци на уште едно одлично издание на популарната манифестација „Охрид трчаТ“. Речиси 2.000 натпреварувачи беа дел од седмото издание на оваа популарна…

  • јуни 5, 2023
Општествена одговорност

ЕУРОФАРМ поддршка на Отворен ден на ССОУ ,,Димитрија Чуповски,, Велес

ССОУ ,,Димитрија Чуповски,, Велес организираше Отворен ден на училиштето на 30 мај 2023 за промоција на училиштето кај деветооделенците од градот и околните населени места.…

  • мај 31, 2023
Општествена одговорност

Донација за новороденчињата од општина Центар

Во пресрет на новогодишните празници Општина Центар ја резлизираше последната овогодишна донација за новороденчињата, жители на општината. Еурофарм и овојпат беше дел од компаниите кои…

  • декември 23, 2022