„Дневник за трудници“ со поддршка од Еурофарм

Нашата компанија со задоволство го поддржа проектот ,,Дневникот за трудници,, кој е единствен од ваков вид на нашиот пазар.
Овој дневник ќе и помогне на секоја трудница да ги запишува сите стадиуми од бременоста и промените кои ќе се случуваат во текот на истата.
Дел од содржината на овој дневник е и промоција на нашите производи од палетата на Jamieson кои се наменети за здрава трудница, здравa мајка и здраво бебе.
Дневникот може да се купи во аптеките на Еурофарм, а со приложување на истиот, трудниците имаат дополнителни 15% попуст на производите кои ги промовираме.
Израдувајте ги вашите најмили или себе си со овој оригинален и единствен производ во кој ќе ја пишувате приказната на вашата бременост…
Освен тоа,www.aptekieurofarm.com.mk и www.trudnici.mk Ви подаруваат клуб картичка заедно со Дневникот за трудници.
dnevnik

Leave a Reply