Еурофарм верен поддржувач на Скопски Wizz air маратон.🏃

Еурофарм верен поддржувач на Скопски Wizz air маратон.🏃

И оваа година бевме дел од овој голем спортски настан, во духот на здравиот начин на живот и спортот како клучен избор во креирањето на здравите животни навики.

За сите учесници и посетители на Скопскиот Wizz Air маратон, имавме промотивни активности со производите на Ice Power и Jamieson.

Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје! 💙

Leave a Reply