Еурофарм верен поддржувач на Скопски Wizz air маратон

И оваа година се дружевме со посетителите и учесниците на маратонот кој надмина бројка од 8 000 тркачи. На нашиот промотивен штанд ги нудевме производите на Fysioline – Ice Power, Magnezium In и Arthro – Број Еден во борбата против болки. Ви благодариме на огромниот интерес и посетеност на штандот. Се гледаме и следната година.

Leave a Reply