Еурофарм застапник за TWISTSHAKE

Реномиранта шведска компанија за бебешка и детска опрема TWISTSHAKE конечно е присутна и на нашиот пазар, благодарение на Еурофарм. Широка палета на производи можат да се најдат во аптеките на Еурофарм.
Целта на Twistshake е да развива продукти кои се едноставни и безбедни за користење, а сепак имаат привлечен дизајн. Нашите дизајнери секогаш бараат начин да ја комбинираат практичноста со дизајн кој што е допадлив. Имаме освоено неколку награди за дизајн и функционалност, кои за нас претставуваат потврда дека развиваме безбедни, функционални и привлечни продукти.
Бебињата се единствени. Тие имаат свои индивидуални потреби кои се менуваат со истата брзина со која бебињата растат и се развиваат. Кога детето се соочува со нови предизвици, ние сакаме да сме таму да му помогнеме со нашата линија на иновативни и безбедни производи. Да се произведуваат продукти за бебиња е задача со огромна одговорност. Ние гарантираме дека произведуваме продукти кои се со апсолутно највисок квалитет. Овој менталитет преовладува не само во производствениот процес: тоа е каменот-темелник на целокупниот бизнис на Twistshake.
На следниот линк можете да прочитате повеќе детали за производите на TWISTSHAKE
Twistshake

Leave a Reply