ЕУРОФАРМ и оваа година беше горд поддржувач на Скопскиот Wizz Air маратон!

Нашите производи од палетата на ICE POWER се омилените во изборот на сите спортисти, а посебно на љубителите на трчањето.
ICE POWER беше задолжителен кај екипите на Црвениот крст кои беа задолжени за првата помош на натпреварувачите.
Нашиот штанд пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ им нудеше на сите посетители можност да ги пробаат производите ICE POWER COLD и ICE POWER Magnesium In Кои се одлични за употреба пред и по трката. Освен тоа, ЕУРОФАРМ настапи со своја екипа на маратонот во категоријата штафетно трчање, каде што го освоивме 10-тото место.
Wizzair 1
Wizzair 2
Wizzair 3
Освен тоа, ЕУРОФАРМ настапи со своја екипа на маратонот во категоријата штафетно трчање, каде што го освоивме 10-тото место.
Wizzair 4
Wizzair 5

Leave a Reply