Еурофарм на маратон во Велес

Еурофарм беше дел од прославата на градот Велес, каде што се одржа трка на 5км и на 21км. Нашата екипа учествуваше на трката, а за присутните велешани на настанот имавме промотивен штанд со нашите производи, кои можеа да се пробаат и за кои можеа да ги добијат сите потребни информации. 

Еурофарм продолжува да биде дел од настаните кои не дефинираат како општествено одговорна компанија и која се грижи за здравиот дух и здравјето на секој од Вас.

Leave a Reply