ЕУРОФАРМ на „Трчај бе“ во Битола!

Битола конечно ја доби првата градска трка „Трчај бе“ која се претвори во најмасовен спортски настан кој некогаш го имал градот. Точно 770 пријавени натпреварувачи од 10 земји, меѓу кои македонската атлетска елита и актуелната балканска шампионка, викендов ја истрчаа Битола. ЕУРО-ФАРМ беше горд поддржувач на настанот и ја препозна идејата за унапредување на спортскиот дух во градот.

Нашите пакет производи беа подарок за учесниците во трката кои буквално го преплавија градот. Се надеваме дека настанот ќе прерасне во традиција, и Битола ќе ја има „Трчај бе“ како свој заштитен белег.
ЕУРО-ФАРМ – Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје!

Leave a Reply