ЕУРОФАРМ на 10-тата јубилејна Авицена женска трка во Скопјe

Сојузот на спортови на Скопје, под покровителство на Град Скопје,го одржа jубилејното десетто издание на Авицена Женската трка. Повеќе од 2000 учеснички трчаа во Градскиот Парк и докажаа дека трката со години е доказ дека жените без разлика на возраста имаат спортски дух, а здравите навики се дел од нивното секојдневие. Еурофарм и оваа година беше поддржувач на оваа трка, со промоција на нашите производи наменети за сите кои се грижат за своето здравје и здравите животни навики.

Leave a Reply