Еурофарм на November run во Гевгелија🏃

Ни беше задоволство да бидеме дел од третата трка на November run во Гевгелија. Честитки за организаторите кои од година во година имаат се поуспешна и помасовна трка. Со учество на преку 2000 тркачи и многубројна публика, Гевгелија беше одличен домаќин на овој спортски настан.

Еурофарм со своите промотивни активности за тркачите и публиката ги презентираше производите на Fysioline Ice Power и Jamieson витамините. Ние постоиме за да се грижиме за вашето здравје! 💙

Leave a Reply