Еурофарм на November Run Gevgelija 2022

Со особено задоволство го поддржавме второто издание на Ноемвриската трка во Гевгелија која овојпат собра преку 1.000 тркачи од целата земја. Нашиот промотивен штанд беше централно место да се добијат и да се пробаат производите на Fysioline – Ice Power и Arthro кои се одличен избор и решение за секаков вид на болка. Гевгелија се гледаме следната година на третата Ноемвриската трка. Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје!

Leave a Reply