Еурофарм на Skopje Run10k

Со задоволство бевме дел од уште една успешна трка во Скопје, Skopje Run 10k. Сите тркачи и присутни на трката уште еднаш имаа прилика да ги пробаат производите на Ice Power и да се уверат во нивните својства. Нашата екипа на тркачи остварија одлични резултати и веќе се подготвуваме за следното маратонско доживување. Ние постоиме за да се грижиме за Вашето здравје!

Leave a Reply