Еурофарм на SkopjeRun 10k

Со задоволство бевме дел од уште една успешна трка во Скопје, SkopjeRun 10k. Сите тркачи и присутни во Градскиот парк уште еднаш имаа прилика да ги пробаат производите на Ice Power и да се уверат во нивните својства. Нашата екипа на тркачи остварија одлични резултати и веќе се подготвуваме за следното маратонско доживување.

Leave a Reply