ЕУРОФАРМ – партнер на Хронометар 10км

Конечно, по неколкумесечната пауза поради пандемијата, во Скопје се одржа спортски настан и тоа хронометарска трка на 10 километри на кејот на Вардар.
Ова беше нова и иновативна трка со поединечни стартови на сите учесници и се одвиваше според специјален протокол од Комисијата за заразни болести.
Hronometar 1
Hronometar 2
Hronometar 3
Hronometar 4
ЕУРОФАРМ ги поддржа сите учесници на маратонот, а за најуспешните обезбедивме и корисни награди. Продолжуваме да го поддржуваме спортот и да помагаме во развивање на спортскиот дух и расположение!

Leave a Reply