ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР е повторно македонски ракометен шампион

Нашата страст за ракометниот спорт и за градот од каде ја започнавме нашата приказна, веќе втора година по ред го носи шампионскиот пехар за ракометниот клуб ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР. Нашето континурано компаниско вложување во реализацијата на Платформата за ракометна Битола е успешен проект кој и оваа сезона го крунисува РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР во македонски ракометен шампион.
Нашата компанија и во наредната сезона останува горд и посветен поддржувач на ракометна Битола


Leave a Reply