Еурофарм поддржувач на музиката со „Лек за душа“

Почитувани,
Ни претставува особено задоволство да Ве израдуваме со музика што е “Лек за душа”!
Со поддршка на Еурофарм, познатото музичко дуо Александар и Дац, издадоа ЦД компилацијата со нивните популарни хитови и преработки кои не забавуваа во текот на карантинските денови.
Lek za dusa 1
Lek za dusa 2
На барање на нивната верна публика и сите вљубеници во добрата песна, успеавме да го промовираме ова ЦД на поинаков начин и тоа во аптеките на Еурофарм. Имено, ова ЦД не е комерцијално издание и се добива како подарок единствено во аптеките на Еурофарм низ цела Македонија, со направена сметка над 600 денари од палетата на производи на Jameison, Dr.Wolz, Ice Power, Brand Italia или Heliocare 360.
Целата акција заврши успешно и навистина брзо се потрошија сите количини на ова прекрасно музичко парче!
Lek za dusa 3
Lek za dusa 4

Leave a Reply